Έχετε απορίες;

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;


Είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι για να ξεκινήσουμε μια τέτοια συνεργασία ....


Οι έμπειροι αναλυτές της VERALLIS θα χρειαστούν ελάχιστο χρόνο από τον οργανισμό σας για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τους στόχους σας. Στη συνέχεια, θα αναλάβουν πλήρως την ανάλυση των δεδομένων και τη διερεύνηση των βέλτιστων λύσεων.

Αντιθέτως, οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο καθώς εμπλέκονται μόνο στα νευραλγικά σημεία της διαδικασίας όπως είναι ο καθορισμός των προδιαγραφών και η επιλογή των καταλληλότερων λύσεων.


Έχουμε το κόστος υπό έλεγχο ....


Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι οι οργανισμοί προσπαθούν να περιορίσουν το κόστος και να περικόψουν δαπάνες. Σε αυτό το σημείο που οι επιχειρήσεις έχουν εξαντλήσει τους εσωτερικούς πόρους για την μείωση του κόστους έρχεται η προστιθέμενη αξία της VERALLIS.

Η VERALLIS εξειδικεύεται στη διαχείριση κόστους. Οι αναλυτές της έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη των βέλτιστων πρακτικών αλλά και των τιμών στην κάθε αγορά.

Η στατιστική ανάλυση από τα 10.000 έργα και πλέον που έχουν ολοκληρωθεί δείχνει πως η VERALLIS δεν μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της σε όλες της κατηγορίες κόστους που θα εξετάσει. Σε αυτές τις κατηγορίες δαπανών ο πελάτης λαμβάνει άμεσα και χωρίς κόστος μία πιστοποίηση Βέλτιστης Διαχείρισης Κόστους από τα πρώτα βήματα της διάγνωσης. Ταυτόχρονα η στατιστική δείχνει ότι στις περισσότερες κατηγορίες κόστους οι πελάτες μας θα πετύχουν εξοικονόμηση που ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 22,7% .


Το έχουμε προσπαθήσει ξανά αλλά δεν έφερε αποτελέσματα...


Παραδοτέο για την VERALLIS δεν είναι μία μελέτη ή μία πρόταση για την μείωση του κόστους.
Παραδοτέο για εμάς αποτελεί το όφελος στο ταμείο του πελάτη.

Η συνεργασία με την VERALLIS έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα χωρίς ρίσκο:
Περίπτωση 1η: Ο πελάτης εξοικονομεί και βελτιώνει τα οικονομικά του αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας κέρδη που δεν γνώριζε ότι υπάρχουν.
Περίπτωση 2η: Στην περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα εξοικονόμησης σε μία κατηγορία δαπανών, ο πελάτης θα λάβει χωρίς κόστος μια πιστοποίηση Βέλτιστης Διαχείρισης Κόστους για την συγκεκριμένη κατηγορία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο