Συνεργασία με Ideal Electronics
Συνεργασία με Ideal Electronics

Η εταιρεία μείωσης εξόδων VERALLIS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πολυεθνική εταιρεία IDEAL ELECTRONICS. Η IDEAL μέσω της θυγατρικής της IDEAL ELECTRONICS αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα τεχνολογίας (όπως προιόντα πληροφορικής και ψηφιακής ασφάλειας) σε μεταπωλητές λιανικού εμπορίου και εταιρείες που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της πληροφορικής. Αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της TOSHIBA και άλλων διεθνών οίκων στην Ελλάδα.

Η VERALLIS θα αναλάβει το έργο της μείωσης λειτουργικών εξόδων σε έξι (6) κατηγορίες κόστους της εταιρείας. Με την τεράστια εμπειρία της στον τομέα της διαχείρισης δαπανών σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς και με 22,7% μέσο όρο μείωσης δαπανών, η VERALLIS αποτελεί έναν απαραίτητο συνεργάτη στην προσπάθεια εξοικονόμησης που οι οικονομικές συνθήκες απαιτούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο