ΜedΝet

Συνεργασία με MedNet Hellas


Η εταιρεία μείωσης εξόδων VERALLIS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πολυεθνική εταιρεία MedNet Hellas. Η MedNet Ελλάς είναι μια θυγατρική εταιρία της MedNet Holding Ltd. ενός διεθνούς διαχειριστικού οργανισμού ελεγχόμενης περίθαλψης. H MedNet Ελλάς λειτουργεί από το 1992 στην Ελληνική Αγορά σαν διαχειριστής Ασφαλιστικών Προιόντων Περίθαλψης. Έως τώρα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 19 Ασφαλιστικές εταιρίες και σε πάνω από 260.000 ασφαλισμένους.

Η VERALLIS θα αναλάβει το έργο της μείωσης λειτουργικών εξόδων σε τρεις (3) κατηγορίες κόστους της εταιρείας. Με την τεράστια εμπειρία της στον τομέα της διαχείρισης δαπανών σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς και με 22,7% μέσο όρο μείωσης δαπανών, η VERALLIS αποτελεί έναν απαραίτητο συνεργάτη στην προσπάθεια εξοικονόμησης που οι οικονομικές συνθήκες απαιτούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο