Δηλώσεις πελατών

ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΕΥΔΑΠ

«Η VERALLIS δίνει μία τεράστια ευκαιρία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού αλλά και του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα να μειώσουν το κόστος τους, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Όλες οι επιχειρήσεις έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης κόστους και ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των αποτελεσμάτων τους. Οι ειδικοί αναλυτές της VERALLIS μπορούν να δώσουν λύσεις με ταχύτητα, διαφάνεια, αξιοπιστία αλλά κυρίως να βοηθήσουν στην εφαρμογή τους και την μέτρηση του αποτελέσματος.»
Στ. Σταυρίδης, Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ

Singular Logic
«Αξιόπιστος συνεργάτης, με εξειδικευμένη ομάδα εργασίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, που συνέβαλε στην ομαλή υλοποίηση εφαρμογής των προτεινόμενων ενεργειών/λύσεων και συντέλεσε στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων/στόχων. Η επιτυχία του έργου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην βαθύτατη γνώση του αντικειμένου των στελεχών της VERALLIS, στον τρόπο αποτύπωσης και προσέγγισης των απαιτήσεων της εταιρείας μας, στον αναλυτικό σχεδιασμό, στον καθορισμό των ενεργειών εκτέλεσης του έργου καθώς

και στην εξαιρετική συνεργασία με τις οικονομικές υπηρεσίες του οργανισμού μας.»
Σπύρος Αρμούτης, Procurement Head, Singular Logic

Konica Minota

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε στρατηγικό προμηθευτή σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο χώρο των Logistics που σήμαινε και καλές τιμές, η VERALLIS κατάφερε να πετύχει για την εταιρεία μας μεγάλες εξοικονομήσεις και μας βοήθησε στη διαδικασία της υλοποίησης.»
Στάθης Τσαμπουνάρης, CFO Konica Minolta

Bic Violex SA
«Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υπάρχουν σ’ έναν οργανισμό άτομα με βαθιές και ειδικές γνώσεις για κάθε κατηγορία εξόδου. Η VERALLIS καλύπτει αυτό το συγκεκριμένο κενό βοηθώντας όχι μόνο μειώνοντας τα έξοδα αλλά και στην απόκτηση εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης.»
Μάνος Νικολάκης, General Manager Greece & Cyprus, BiC Violex SA

AHI Carrier SEE

«Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, η VERALLIS μου έδωσε τη δυνατότητα να μειώσω πολλά έξοδα της εταιρείας που πίστευα ότι δεν υπήρχαν περιθώρια περαιτέρω μείωσής τους. Με πολύ επαγγελματικό τρόπο, με ειδικούς για την κάθε κατηγορία εξόδου, και χωρίς να διαταράξουν τις σχέσεις μας με τους υφιστάμενους προμηθευτές πέτυχαν όχι μόνο να μειώσουν τα κόστη αλλά και να εξασφαλίσουν καλύτερες υπηρεσίες.»
Χρήστος Παπαζαχόπουλος, CFO, AHI Carrier SEE

Ελληνικοί Λευκόλιθοι

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ανάθεση του έργου στη VERALLIS καθώς ανταμειφθήκαμε με εξαιρετικά αποτελέσματα σε δύο έργα, συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους υπάρχοντες προμηθευτές στη μια περίπτωση και με νέο προμηθευτή στη δεύτερη. Η αμοιβή που προκύπτει βάσει του αποτελέσματος αποτελεί έναν από τους επιπλέον λόγους που μας ώθησε στην απόφαση να ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Τα οφέλη και συμπεράσματα από τη συνεργασία μας είναι πολλά και καλύπτουν όλο το φάσμα λειτουργίας μιας εταιρείας: μείωση κόστους, αντικειμενικότερη αξιολόγηση προμηθευτών, αλλά κυρίως συνεργασία με εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες.»
Μιχάλης Λομβάρδος, CFO, Ελληνικοί Λευκόλιθοι


Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο