Συνεργασία με προμηθευτές

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ


Η VERALLIS ειδικεύεται στη μείωση κόστους από λειτουργικές δαπάνες και βοηθάει τους πελάτες της να βελτιώσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Η VERALLIS έχει συνεργαστεί με χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως για να διασφαλίσει ότι λαμβάνουν τη βέλτιστη αξία από άποψη τιμής, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Οι σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές είναι για μας εξίσου σημαντικές και συνεργαζόμαστε στενά ώστε να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.

Η VERALLIS αναγνωρίζει ότι για να λειτουργήσει αποδοτικά κάθε σχέση προμηθευτή-πελάτη, πρέπει και τα δύο μέρη να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους. Εξετάζουμε την αγορά με μακροπρόθεσμη προοπτική. Παρότι ενεργούμε ως προέκταση του οργανισμού των πελατών μας και είμαστε επιφορτισμένοι με την επίτευξη της βέλτιστης αξίας από τους προμηθευτές, αντιλαμβανόμαστε ότι και οι προμηθευτές με τη σειρά τους πρέπει να έχουν επικερδείς και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Ο οδηγός προμηθευτών έχει σχεδιαστεί με σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η διαδικασία της VERALLIS στο πλαίσιο της σχέσης προμηθευτή-πελάτη και να κατανοήσετε τις αξίες της VERALLIS. Ελπίζουμε θα σας βοηθήσει να εργαστείτε αποτελεσματικά στο πλαίσιο της διαδικασίας της VERALLIS για να διατηρήσετε ή να κερδίσετε περισσότερους πελάτες.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας και να σας προσθέσουμε στη βάση δεδομένων μας, καλέστε μας στο 2106128583.Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο