10 Λόγοι να επιλέξετε τη VERALLIS

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ VERALLIS

_Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία από επιτυχημένα έργα.
_Ενισχύουμε την αγοραστική σας δύναμη.
_Μένουμε δίπλα σας για να μετρήσουμε την πραγματική εξοικονόμηση. Προϊόν μας αποτελεί το όφελος του πελάτη και όχι μία μελέτη.
_Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για 24 μήνες τουλάχιστον για να διασφαλίσουμε ότι οι εκτιμώμενες εξοικονομήσεις πραγματοποιούνται.
_Οι έμπειροι αναλυτές μας είναι σε καθημερινή επαφή με την αγορά και γνωρίζουν τα σωστά επίπεδα τιμών ανά κατηγορία κόστους, προσφέροντας επιπλέον εξειδίκευση, τεχνογνωσία, γνώση και πληροφόρηση σε ό,τι αφορά το έργο.
_Η αξιόπιστη και διαφανής διαδικασία μας με εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια αποτελεί την εγγύηση επιτυχίας για κάθε έργο μας.
_Η πλήρης καταγραφή του αγοραστικού σας προφίλ, λαμβάνοντας υπόψη εκτός από τα ποσοτικά κριτήρια, την ποιότητα και τις διαδικασίες σας.
_Ο partner της VERALLIS που θα αναλάβει αποκλειστικά την εταιρεία σας, εξασφαλίζει ομαλή διεξαγωγή και παρακολούθηση των έργων, εφαρμογή της διαδικασίας και κάτι εξίσου σημαντικό: κεντρική επικοινωνία με αναλυτική πληροφόρηση / reporting.
_Ο πελάτης εξοικονομεί ταυτόχρονα χρόνο σε σχέση με αυτό που επένδυε στην εξέταση των εξόδων του.
_Προσφέρουμε μια Πιστοποίηση Βέλτιστης Διαχείρισης χωρίς κόστος σε περίπτωση που δεν υπάρχουν περιθώρια εξοικονόμησης.


 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της εταιρείας σας. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Twitter & Facebook ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

LinkedInGoogle +TwitterFacebookMail


Η προσέγγισή μας, με απλά λόγια

video pic


Δείτε το εταιρικό μας έντυπο